2. לאחר חתיכת הפטרוזיליה מחליפים לסכין דיסקית לפריסה שמתאימה לחתיכת כרוב, ופורסים אותו דק.
(אפשר להשאיר את הפטרוזיליה בתוך המג'ימיקס בזמן חתיכת הכרוב).
3. ניתן להוסיף את השקדים כמו שהם, או למי שאוהב קראנציות לקלות: על מחבת חמה ללא שמן, קולים את השקדים, ומערבבים עד שמעט משחימים.
4. מוציאים את הכרוב והפטרוזיליה לקערה מתאימה, או לקופסת אחסון. שופכים מעל את שמן הזית, סילאן, סויה, לימון, מלח, פלפל, חמוציות, ושקדים קלויים ומערבבים.
5. אפשר להחליף את השקדים בכל פיצוחים שאוהבים/ שיש בבית.
למי שרוצה אפשר להפחית בכמות החמוציות והשקדים בהתאם לפי איך שאוהבים.
אשמח לדעת כמה סויה ? לא מצויין ברכיבים אבל כן מצויין בטקסט בהכנה
הודיה יקרה, תודה שהסבת את תשומת ליבי . 2 כפות סויה.
יתוקן במתכון.
סלט מציין טעים טעים
שמחה מאוד שאהבת! סליחה שלא ראיתי את התגובה לפני כן.