סלמון בשמן זית, רוזמרין ומלח

זמו הכנה:
סלומון בשמן זית, רוזמרין ומלח

באמת בלי עבודה, וטעים!

מצרכים למתכון

נתחי דג סלומון 4
שמן זית 4 כפות
מלח גס לפי הטעם
גבעולי רוזמרין 1 גבעול מעל כל נתח


ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  • 2. שוטפים היטב את דג הסלומון.
  • 3. מניחים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה, על תבנית מתאימה.
  • 4. מברישים כל נתח עם מברשת סיליקון טבולה בשמן זית, מפזרים מעליו מלח גס, ומעל כל נתח מניחים גבעול רוזמרין.
  • 5. מכניסים לתנור לאפייה של בין 15-20 דקות. תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים.
  • 6. *הדג מוכן כאשר רואים שכבת שומן לבנה שמכסה את הדג.
תגיות: דגים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם