סלמון ברוטב טריאקי

ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל180 מעלות
  • 2. שוטפים היטב את נתחי הדג.
  • 3. מניחים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה, על תבנית מתאימה.
  • 4. מברישים עם מברשת סיליקון 2 כפיות רוטב טריאקי מעל לכל נתח, ומפזרים מעליו מעט מלח גס.
  • 5. מכניסים לתנור לאפייה של בין 15-20 דקות. תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים.
  • 6. *הדג מוכן כאשר רואים שכבת שומן לבנה שמכסה את הדג.
תגיות: דגים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם