מרק כתום

מרק הכי קל להכנה, אהוב, מנחם ובעיניי מתאים גם כארוחת בוקר בשתייה בדרך לעבודה. עם או בלי העדשים- מושלם.

מצרכים למתכון

שמן זית 1/4 כוס
בצלים קלופים וחתוכים לרבעים 2
גזרים בינוניים קלופים וחתוכים גס 3
בטטה גדולה קלופה וחתוכה גס 1
דלעת חתוכה גס וללא הקליפה 400 גרם
קוביות שום קפוא 2
מלח פלפל לפי הטעם
אגוז מוסקט קורט
ג'ינג'ר טרי 1 כפית (אפשר יותר לפי מה שאוהבים)
עדשים כתומות (לא חובה) 1 כוס
קינמון (לא חובה) 1/8 כפית
אבקת מרק טבעית (לא חובה) 2 כפות


ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות גס ומכניסים לסיר מתאים.
  • 2. מכסים במים רתוחים.
  • 3. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך.
  • 4. מוסיפים תיבול.
  • 5. טוחנים למרקם חלק עם מוט בלנדר.
  • 6. מתקנים תיבול אם צריך ובתיאבון.

1 תגובות
  1. עמי

    אליפות

    • מיכל ויצמן

      באמת אליפות (:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם