פודינג קוואקר

מעדן מרענן לפתוח אתו את הבוקר ונשנוש נפלא בין ארוחות. קל הכנה, קריר ואפשר להכין מראש עד ארבעה ימים קדימה! תנסו את זה, בעיניי הוא כייפי וטעים. לגיוון תשחקו עם הפירות והתיבול ותקבלו כל פעם מעדן חדש!

מצרכים למתכון

קוואקר להכנה מהירה 1/2 כוס
חלב צמחי (שבולת שועל/אורז) 1/2 כוס
זרעי צ'יה (אפשרי- לא חובה) 1 כף
מייפל/דבש/מולסה 1 כפית
פרי טרי חתוך קטן/מגורר/טחון 1/2-3/4 כוס
תיבול אופציונלי:
וניל/קינמון 1/4 כפית
ממרח שקדים/טחינה 1 כף
צנצנת בינונית או צנצנות קטנות 1 או 2
תוספות אופציונליות:
אגוזים/פקאנים שבורים
פירות יבשים חתוכים


ההכנה

  • 1. אופציה 1- מרקם גס: מערבבים את כל החומרים בתוך הצנצנת, סוגרים את המכסה ומעבירים למקרר ל4-5 שעות.
  • 2. אופציה 2- מרקם חלק: טוחנים בבלנדר למרקם הרצוי, מעבירים לצנצנת את הבלילה, סוגרים ומעבירים למקרר לשעתיים.
  • 3. ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים.
  • 4. מומלץ להשתמש בצנצנת עם מכסה או קופסת אחסון לאוכל הרמטית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם