חזה עוף/שיפודי עוף בטוסטר

חזה עוף נקי או חתוך לקוביות, כל שנשאר זה להכין רוטב זריז ולמחבת או לטוסטר לחיצה (גריל). יש גרסאות בלי סוף לרוטב/משרה לחזה עוף. תכל'ס, לא משנה מה קיים במזווה ובמקרר שלכם, אתם תצליחו תמיד למצוא מתכון שיסתדר עם זה. אני לא טורחת להשרות זמן כלשהוא מראש. מערבבת את הרכיבים, מוסיפה את החזה עוף הנקי, מערבבת שוב וצולה. 10 דקות וכבר המנה מוכנה. באמת!

מצרכים למתכון

אפשרות 1:
פרפרי חזה עוף שביקשתי מהקצב שביקשתי מהקצב לנקות מראש ולחלק ל-2 או חתוך לקוביות גדולות (לשיפודים) 4
פפריקה מתוקה 1 כף
סויה 4 כפות
דבש/סילאן 2 כפות
שום קפוא 1 קובייה
פלפל שחור 1/2 כפית
שמן זית 1/4 כוס
אפשרות 2:
פרפרי חזה מחולקים 4
פפריקה מתוקה 2 כפות
צילי מתוק 2 כפות
שום קפוא 2 קוביות
מלח 1 כפית
פלפל שחור 1/2 כפית
שמן זית 1/4 כוס


ההכנה

  • 1. לוקחים 4 פרפרי חזה שביקשתי מהקצב לנקות מראש ולחלק ל-2 או חתוך לקוביות גדולות (לשיפודים)
  • 2. אפשרות מספר 1: בקערה מערבבים: פפריקה מתוקה, סויה, דבש/סילאן, שום קפוא, פלפל שחור, שמן זית.
  • 3. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים טוב ואז או ששמים על שיפודים או שמניחים לצלייה.
  • 4. שמים בטוסטר ללא נייר אפייה. הבשר מוכן כאשר הוא צלוי היטיב ומעט משחים משני הצדדים.
  • 5. אפשרות מספר 2: לוקחים 4 פרפרי חזה מחולקים (לפי האפשרויות לעיל)
  • 6. בקערה מערבבים פפריקה מתוקה, צילי מתוק, קוביות שום קפוא, מלח, פלפל שחור, ושמן זית.
  • 7. מוסיפים את הבשר ואז או מסדרים בשיפודים או מניחים בטוסטר לצלייה. הבשר מוכן כאשר הוא צלוי היטב ומעט שחום משני הצדדים.
  • 8. הבהרה להפשרה מהירה: הפשרה בקערה של מים חמים: מתאימה לנתח כמו חזה עוף. מוציאים את העוף מהאריזה המקורית ושמים בשקית אטומה (עדיף שקית זיפ-לוק). מוציאים כמה שיותר אוויר מתוך השקית, וסוגרים היטב. שמים את השקית בקערה גדולה וממלאים אותה במים חמים מהברז. כמה זמן?: כ-15 דקות ל-500 גרם עוף.
  • 9. * ממליצה לקנות טוסטר לחיצה עם משטחי צלייה פריקים שניתן להכניס למדיח.
תגיות: בשרי, ילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם