כרעי עוף מחולקים לירך ושוק (אני מעדיפה ללא העור) | 3 |
בצל בינוני פרוס וחתוך לפסים | 1 |
גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לפרוסות עבות וחצויות | 4 |
תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות | 2 |
קישואי זוקיני בינוניים ופרוסים לפרוסות עבות וחצויות | 2 |
חתיכת דלעת בינונית, להוריד קליפה ולחתוך לקוביות גדולות | 1 |
גבעולי סלרי פרוס דק | 2 |
צרור פטרוזיליה קצוצה | 1/4 |
מלח | 2 כפיות |
פלפל שחור | 1/2 כפית |
כורכום | 1 כף |
קוביות שום כתוש | 3 |
כוס שמן זית בכבישה קרה | 1/4 |