סלמון בתנור עם חרדל דיז'ון ודבש

מצרכים למתכון

נתחי דג סלומון 4 חתיכות
חרדל דיז'ון 1 כף
דבש 2 כפיות
שום כתוש 3 שיניים
שמן זית 4 כפות
מיץ לימון 2 כפות
מלח 1/2 כפית


ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  • 2. שוטפים היטב את נתחי הדג.
  • 3. מניחים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה, על תבנית מתאימה.
  • 4. בקערה נפרדת מערבבים היטב למרקם אחיד, חרדל דיז'ון, דבש, שום כתוש, שמן זית, לימון ומלח.
  • 5. בעזרת מברשת סיליקון מברישים כל נתח.
  • 6. מכניסים לתנור לאפייה של בן 15-20 דקות. תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים.
  • 7. * הדג מוכן כאשר רואים שכבת שומן לבנה שמכסה את הדג.
תגיות: דגים.

1 תגובות
  1. נגה

    יצא טוב?

    • מיכל ויצמן

      מעולה

      • מיכל ויצמן

        שמחה שיצא לך טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם