כרעיים מחולקים ללא עור | 4 |
תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות גדולות | 2 |
גזרים מקלופים, פרוסות לעיגולים עבים (כ-1 ס"מ) | 2 |
זוקיני גדולים פרוסים לעיגולים עבים | 2 |
בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות גדולות | 1 |
שיני שום שלמות ומקולפות | 6 |
בצל גדול קלוף וחתוך לרבעים | 1 |
שמן זית | 1/2 כוס |
לימון | חצי לימון |
פפריקה מתוקה | 1 כף |
תבלין לעוף | 1 כף |
פלפל שחור טחון | 1 כף |
מלח | 1 כף |
שקית קוקי לאפיה | 1 שקית |
אפשרות שנייה לעוף שחום ומתקתק: להוסיף סילאן או סויה | 1/2 כוס סילאן 1/4 כוס סויה |
אפשרות שלישית: להוריד את התבלין לעוף (ואפשר גם את הפפריקה) ולהוסיף במקום, עשבי תיבול- רוזמרין, טימין, אורגנו, מיורן- אפשר גם שילוב ביניהם | 2 כפות |
כף מלח זה המון !! מספיק 2 כפיות
מעולה. כל אחד לפי הטעם. הכי טוב להמעיט במלח.