| כרעיים מחולקים ללא עור | 4 |
| תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות גדולות | 2 |
| גזרים מקלופים, פרוסות לעיגולים עבים (כ-1 ס"מ) | 2 |
| זוקיני גדולים פרוסים לעיגולים עבים | 2 |
| בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות גדולות | 1 |
| שיני שום שלמות ומקולפות | 6 |
| בצל גדול קלוף וחתוך לרבעים | 1 |
| שמן זית | 1/2 כוס |
| לימון | חצי לימון |
| פפריקה מתוקה | 1 כף |
| תבלין לעוף | 1 כף |
| פלפל שחור טחון | 1 כף |
| מלח | 1 כף |
| שקית קוקי לאפיה | 1 שקית |
| אפשרות שנייה לעוף שחום ומתקתק: להוסיף סילאן או סויה | 1/2 כוס סילאן 1/4 כוס סויה |
| אפשרות שלישית: להוריד את התבלין לעוף (ואפשר גם את הפפריקה) ולהוסיף במקום, עשבי תיבול- רוזמרין, טימין, אורגנו, מיורן- אפשר גם שילוב ביניהם | 2 כפות |
כף מלח זה המון !! מספיק 2 כפיות
מעולה. כל אחד לפי הטעם. הכי טוב להמעיט במלח.