| תבנית אפייה | קוטר 24 |
| או אינגלישקייק | 2 |
| בצל בינוני פרוס דק | 1 |
| פטריות משני סוגים (לפחות) | 2 סלסלות |
| שמן זית בכבישה קרה | 1/2 כוס |
| ביצים | 2 |
| קמח שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן) | 1 כוס |
| קמח שקדים | 1/2 כוס |
| ענפי בזיליקום- מופרדים וקצוצים גס | 3/2 לפי הטעם |
| מלח | 1 כפית |
| אבקת אפייה | 1 כפית |
| פלפל שחור | 1/2 כפית |
| מים | 1/2 כוס |
| אפשרי להוסיף: | |
| שום קפוא | 1 קובייה |
| גבינת עיזים סגנון גאודה/תום מגורדת | 150 גרם |
| פטה עיזים מפוררת | 150 גרם |
| אופציה לטבעונית: | |
| זרעי צ'יה | 2 כפות |