תבנית אפייה | קוטר 24 |
או אינגלישקייק | 2 |
בצל בינוני פרוס דק | 1 |
פטריות משני סוגים (לפחות) | 2 סלסלות |
שמן זית בכבישה קרה | 1/2 כוס |
ביצים | 2 |
קמח שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן) | 1 כוס |
קמח שקדים | 1/2 כוס |
ענפי בזיליקום- מופרדים וקצוצים גס | 3/2 לפי הטעם |
מלח | 1 כפית |
אבקת אפייה | 1 כפית |
פלפל שחור | 1/2 כפית |
מים | 1/2 כוס |
אפשרי להוסיף: | |
שום קפוא | 1 קובייה |
גבינת עיזים סגנון גאודה/תום מגורדת | 150 גרם |
פטה עיזים מפוררת | 150 גרם |
אופציה לטבעונית: | |
זרעי צ'יה | 2 כפות |