| פסטה מקמח עדשים/אפונה/אורז/דורום | 250 גרם |
| קישוא גדול פרוס לחצאי עיגול | 2 |
| גבעול כרישה פרוס לחצאי עיגול | 1/2 גבעול |
| אפונה קפואה | כוס |
| מלח ופלפל | לפי הטעם |
| שמן זית בכבישה קרה | 1/4 כוס |
| בזיליקום קצוץ גס | 3 גבעולים |
| מים | 1/2 כוס |
| קוביות שום קפוא | לפי הטעם (אני השתמשתי ב-2) |
מוסיפים פסטה מבושלת, נכון?
כדאי לציין במתכון
נכון . את צודקת , יתוקן . תודה על תשומת הלב 🙂
הכנתי את הפסטה ונהנתי מכל ביס😍😋