גריסי פנינה שטופים ומסוננים | 1.5 כוס |
מים | 1.5 |
אפונה ירוקה קפואה | 1/2 כוס |
שמן זית כתית מעולה | 2 כפות |
מלח ים אטלנטי | 1/2 כפית |
פלפל שחור | 1/2 כפית |
רוטב עגבניות: |
עגבניות גדולות ובשלות, מרוסקות או קצוצחות דק במעבד מזון | 4/5 |
חבילה קטנה של רסק עגבניות אורגני | 1 |
גזרים חתוכים לטבעות דקות/קוביות קטנות/מגורר | 2 |
גבעולי סלרי קצוצים דק | 2 |
בצל חתוך לקוביות/מגורר | 1 |
שמן זית | 2 כפות |
שיני שום פרוסות | 2 |
מים | 1 כוס |