| גריסי פנינה שטופים ומסוננים | 1.5 כוס |
| מים | 1.5 |
| אפונה ירוקה קפואה | 1/2 כוס |
| שמן זית כתית מעולה | 2 כפות |
| מלח ים אטלנטי | 1/2 כפית |
| פלפל שחור | 1/2 כפית |
| רוטב עגבניות: | |
| עגבניות גדולות ובשלות, מרוסקות או קצוצחות דק במעבד מזון | 4/5 |
| חבילה קטנה של רסק עגבניות אורגני | 1 |
| גזרים חתוכים לטבעות דקות/קוביות קטנות/מגורר | 2 |
| גבעולי סלרי קצוצים דק | 2 |
| בצל חתוך לקוביות/מגורר | 1 |
| שמן זית | 2 כפות |
| שיני שום פרוסות | 2 |
| מים | 1 כוס |