| כרעי עוף מחולקים לירך ושוק (אני מעדיפה ללא העור) | 3 |
| בצל בינוני פרוס וחתוך לפסים | 1 |
| גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לפרוסות עבות וחצויות | 4 |
| תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות | 2 |
| קישואי זוקיני בינוניים ופרוסים לפרוסות עבות וחצויות | 2 |
| חתיכת דלעת בינונית, להוריד קליפה ולחתוך לקוביות גדולות | 1 |
| גבעולי סלרי פרוס דק | 2 |
| צרור פטרוזיליה קצוצה | 1/4 |
| מלח | 2 כפיות |
| פלפל שחור | 1/2 כפית |
| כורכום | 1 כף |
| קוביות שום כתוש | 3 |
| כוס שמן זית בכבישה קרה | 1/4 |