| כרוב לבן חתוך לרצועות | 1/4 |
| כרוב סגול חתוך לרצועות | 1/4 |
| נבטים סינים | כוס |
| פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות באורך 5 ס"מ | 1 יחידה |
| פרוסות דקות של חצאי מלפפונים | 2 יחידות |
| כוסברה קצוצה | צרור |
| שומשום קלוי קלות | 4 כפות |
| לרוטב: | |
| חמאת בוטנים טבעית חלקה | 1/3 כוס |
| מיץ לימון סחוט טרי | 2 כפות |
| חומץ אורז | 1.5 כפות |
| רוטב סויה תמרי (יש גם ללא גלוטן) | 2.5 כפות |
| דבש לא מחומם | 3 כפות |
| ג'ינג'ר מגורד דק | 2 כפיות |
| קוביית שום קפוא | 1 |