לקציצות: | |
בקר טחון | 1 ק"ג |
בצל גדול מקולף וחתוך לרבעים | 2 |
פטרוזיליה/כוסברה | 1/4 צרור ללא גבעולים |
שמן זית בכבישה קרה | 2 כפות |
מלח דק | 1 כף |
פלפל לבן טחון | 1/2 כפית |
כורכום טחון | 1/2 כפית |
כמון טחון | 1/8 כפית |
לרוטב: | |
בצל קצוץ דק או טחון במעבד מזון (תלוי ברגישות למרקמים) | 1 |
שמן זית בכבישה קרה | 1/2 כוס |
מים רותחים | 1/2 1 כוסות |
כורכום | 1 כפית |
שום קפוא טחון | 1 קובייה/כף |
אבקת מרק טבעית | 1 כף |
פפריקה מתוקה | 1 כף |
רסק עגבניות | 2 כפות |
מלח ופלפל לבן | לפי הטעם |