| לקציצות: | |
| בקר טחון | 1 ק"ג |
| בצל גדול מקולף וחתוך לרבעים | 2 |
| פטרוזיליה/כוסברה | 1/4 צרור ללא גבעולים |
| שמן זית בכבישה קרה | 2 כפות |
| מלח דק | 1 כף |
| פלפל לבן טחון | 1/2 כפית |
| כורכום טחון | 1/2 כפית |
| כמון טחון | 1/8 כפית |
| לרוטב: | |
| בצל קצוץ דק או טחון במעבד מזון (תלוי ברגישות למרקמים) | 1 |
| שמן זית בכבישה קרה | 1/2 כוס |
| מים רותחים | 1/2 1 כוסות |
| כורכום | 1 כפית |
| שום קפוא טחון | 1 קובייה/כף |
| אבקת מרק טבעית | 1 כף |
| פפריקה מתוקה | 1 כף |
| רסק עגבניות | 2 כפות |
| מלח ופלפל לבן | לפי הטעם |