מחפשים מתכון שלא דורש הרבה עבודה ויוצא טעים ברמה שהילדים מלקקים את האצבעות ?! הגעתם למתכון המדויק !
מצרכים למתכון
כרעיים מחולקים
4
כוס שמן זית
1
שיני שום
8
דבש / סילאן
חצי כוס
רוטב סויה
חצי כוס
רסק עגבניות
2 כפות
פפריקה מתוקה
1 כף גדושה
מים
2 כוסות
תפוח אדמה
6 חתוכים לקוביות גדולות
ההכנה
1. לשפוך שמן זית למחבת עמוקה , לחמם מעט , להוסיף את העוף ולטגן קלות שהעוף יחליף את הצבע מכל הצדדים. להוסיף את כל שאר המרכיבים , מלבד תפוחי האדמה. לערבב. להביא לרתיחה , להנמיך לאש נמוכה , לכסות ולהמשיך לבשל עד לריכוך של העוף כחצי שעה. להוסיף תפוחי אדמה ולערבב, לכסות שוב ולבשל עוד כרבע שעה/ עד שתפוחי האדמה רכים. להוסיף נוזלים בהתאם.
שתפו "מסעדת ארוחת צהריים" שחייבת להכין את זה.