עוף ותפוחי אדמה שילדים טורפים

מחפשים מתכון שלא דורש הרבה עבודה ויוצא טעים ברמה שהילדים מלקקים את האצבעות ?! הגעתם למתכון המדויק !

מצרכים למתכון

כרעיים מחולקים 4
כוס שמן זית 1
שיני שום 8
דבש / סילאן חצי כוס
רוטב סויה חצי כוס
רסק עגבניות 2 כפות
פפריקה מתוקה 1 כף גדושה
מים 2 כוסות
תפוח אדמה 6 חתוכים לקוביות גדולות


ההכנה

  • 1. לשפוך שמן זית למחבת עמוקה , לחמם מעט , להוסיף את העוף ולטגן קלות שהעוף יחליף את הצבע מכל הצדדים. להוסיף את כל שאר המרכיבים , מלבד תפוחי האדמה. לערבב. להביא לרתיחה , להנמיך לאש נמוכה , לכסות ולהמשיך לבשל עד לריכוך של העוף כחצי שעה. להוסיף תפוחי אדמה ולערבב, לכסות שוב ולבשל עוד כרבע שעה/ עד שתפוחי האדמה רכים. להוסיף נוזלים בהתאם. שתפו "מסעדת ארוחת צהריים" שחייבת להכין את זה.
תגיות: בשרי, ילדים, תבשיל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם