| אפשרות 1: | |
| פרפרי חזה עוף שביקשתי מהקצב שביקשתי מהקצב לנקות מראש ולחלק ל-2 או חתוך לקוביות גדולות (לשיפודים) | 4 |
| פפריקה מתוקה | 1 כף |
| סויה | 4 כפות |
| דבש/סילאן | 2 כפות |
| שום קפוא | 1 קובייה |
| פלפל שחור | 1/2 כפית |
| שמן זית | 1/4 כוס |
| אפשרות 2: | |
| פרפרי חזה מחולקים | 4 |
| פפריקה מתוקה | 2 כפות |
| צילי מתוק | 2 כפות |
| שום קפוא | 2 קוביות |
| מלח | 1 כפית |
| פלפל שחור | 1/2 כפית |
| שמן זית | 1/4 כוס |