סלט בסגנון אסיאתי ברוטב חמאת בוטנים, אפשר לאכול אותו כמו שהוא ואפשר להוסיף לו נודלס, חזה עוף, קוביות טופו מוקפץ ויש לכם ארוחה מלאה.
מתכון שבמקור הוא מבלוג האוכל הנהדר של עידית נרקיס, המתכון התגלגל אלי מגיסתי. אצלנו בבית גרנולה זה מצרך בסיסי שתמיד חובה שיהיה. מנשנשים כמו שזה "סתם על הדרך", ארוחת ביניים קלה עם יוגורט או חלב, וכשרוצים להשקיע גם חותכים פירות טריים ויש ממש מעדן. 5 דקות עבודה, 20 דקות בתנור לצנן- ומוכן!.
נשנוש קר ומתוק. מעולה לפתוח אתו את הבוקר או כרענון מתוק במהלך היום. עוזר לשיפור העיכול. תחליף נהדר ל"מעדני חלב", עשיר באומגה 3, סיבים תזונתיים ועושר של מינרלים וויטמינים חיוניים.
סלט קראנצ'י שכיף כנשנוש לבד וכתוספת מרעננת לארוחה. עבודה קלה של מספר דקות ויש סלט טעים ונגיש במקרר.
אני אוהבת פשוט, כמה שיותר פשוט וכמובן בלי לוותר על הטעים. ירקות קלויים בתנור זאת דוגמה נהדרת לפשוט וטעים. הם תוספת נהדרת בארוחה, נשנוש כייפי, משדרגים כל כריך ולאחר מספר ימים שהם מאבדים מהקריספיות, כל שצריך זה לחתוך, להכין בלילה מתאימה ולהפוך לפריטטה או פשטידה מעולה. ישנו מגוון גדול של ירקות המתאימים לאנטיפסטי: חציל, בטטה, תפוח אדמה, פלפל מכל הסוגים, קישוא, גזר, ברוקולי, כרובית, כרוב ניצנים, בצל סגול, סלק ועוד.