סלמון עם צ'ילי, סילאן וסויה

רוטב מאוזן בטעמים וקל להכנה.

מצרכים למתכון

נתחי דג סלומון 4
צילי מתוק 2 כפות
סויה 2 כפות
מיץ לימון 2 כפות
סילאן 1 כף;
שמן זית 1 כף
שום כתוש 3 שיניים כתושות
מלח פלפל לפי הטעם
עשבי תיבול- פטרוזיליה/כוסברה/ חצי צרור קצוץ


ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  • 2. שוטפים היטב את נתחי הדג.
  • 3. מניחים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה, על תבנית מתאימה.
  • 4. בקערה נפרדת מערבבים היטב למרקם אחיד, צ'ילי מתוק, סויה, סילאן, שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, מלח פלפל.
  • 5. בעזרת מברשת סיליקון מברישים את הנתחים. בשלב זה מי שמעוניין מפזר מעל כל נתח עשבי תיבול.
  • 6. מכניסים לתנור, אופים בין 15-20 דקות.
  • 7. *הדג מוכן כאשר רואים שכבת שומן לבנה שמכסה את הדג.
תגיות: דגים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אשמח לשמוע מכם ולהשיב לכל שאלה, אנא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם